Wij kennen de leiders voor de toekomst

Als frontrunners in vernieuwing snappen wij als geen ander wat je als organisatie nodig hebt om voorbereid te zijn op de wereld van morgen. Dit vraagt om nieuw en ander leiderschap. Met ondersteuning van het unieke impactmodel voor organisaties kunnen we ons concreet en effectief verdiepen in jouw organisatie en samen vaststellen welk leiderschap nodig is om de vernieuwingskracht binnen het team te versterken. Juist in deze turbulente tijden is het meer dan ooit van belang om dit gefundeerd in te vullen.

Een match 'made from heaven'

Met oprechte aandacht voor de mens achter de mens en met ondersteuning van technieken uit Human Design en Kleur Bekennen leiderschapstesten geven we aan people matching een unieke invulling. Op deze wijze krijgen we concreet inzicht in de echte drijfveren, unieke competenties en intenties van de leiders van morgen om zo de perfecte match te kunnen maken.

Leunen op onze inzichten over vernieuwingskracht

We maken impactvolle matches, stellen volledige teams samen om vernieuwing te realiseren en kunnen dit laten begeleiden via onze ervaren coaches. Concreet, energiek en met bewezen slagkracht zijn we hiermee je partner in vernieuwingskracht.

Wil je jouw organisatie toekomstbestendig maken of ben jij die nieuwe leider?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gwen de Vos van Steenwijk | gwen@creatinc.nl | 06 53 81 40 08

Michel van Westen | michel@creatinc.nl | 06 83 97 80 62