Wij zijn Creatinc. Voorlopers in vernieuwing

Beken kleur en versterk je vernieuwingskracht

Met onze Kleur Bekennen-programma’s komen we tot de kern met voorlopers in vernieuwing en met bedrijven en mensen die dat willen worden. Door scherpe keuzes te maken over wat wat je wèl wilt doen - en wat niet meer bij je past - brengen we jou naar je plek in de voorhoede. Stap voor stap stippelen we samen je pad uit. En wat levert dat op? Een helder duurzaam businessmodel, een scherpe unieke positionering, loepzuivere diensten en producten die relevant zijn voor mensen en passen binnen deze tijdsgeest. Ons team van specialisten helpt je vernieuwen. Net zo lang tot jij die unieke onderscheidende plek in de voorhoede hebt bereikt.

Lees meer over Kleur Bekennen

Kleur bekennen, daar draait het voor ons om

Doorgraven, vragen stellen, dieper gaan. Want als je alle conventies, systemen en patronen afpelt, kom je terecht bij je bestaansrecht. De reden waarom je bedrijf bestaat, waarvoor je ’s ochtends opstaat. En die álles dat je doet kleur geeft. Door kleur te bekennen, ontsluit je je grootste waarde. Want als je doet wat je ten diepste drijft, ben je op je best. Dan weet je wat je te betekenen hebt. Ontstaat er energie en trots. En kun je vooruit kijken.

Vernieuwen draait om vertrouwen. Vertrouwen draait om mensen

Ons team bestaat uit mensen die bewezen het verschil hebben gemaakt. Creatieve professionals met een focus op klinkklaar resultaat.

We creëerden met Knab een vernieuwend businessmodel, lanceerden NLZIET als antwoord op Netflix, begeleidden de transitie van DeliXL naar Bidfood, zetten met Beyond Eyes een nieuw familiebedrijf op voor Heijmans, hebben met Zizo een nieuw businessmodel voor CSU ontwikkeld en doen nog veel meer...

Bekijk een aantal van onze duurzame vernieuwingen.

Kleur Bekennen dwingt je keuzes te maken - keuzes over wat je wel en niet bent in de wereld van je klanten en wat dat betekent voor je gehele bedrijfsvoering.

Inhoudelijk heeft Creatinc. ons met veel scherpte en in volledige openheid begeleid. De zorgvuldige nazorg en borging hebben wij als zeer prettig ervaren en heeft ervoor gezorgd dat we nog steeds een gezamenlijke focus hebben om zo de juiste koers behouden.
Steef van 't Pad Bosch - CEO MKIN
Wat Kleur Bekennen ons heeft gebracht is het gezamenlijk toewerken naar een gedragen keuze en heldere visie. Je gaat één koers, één kant, één richting op en doorleeft met elkaar hetzelfde verhaal. Erg mooi om te ervaren hoe creatief, scherp en professioneel Creatinc. dit oppakt.
Jurjen Worp - Head of Brand & Communication Makro
Je merkt aan alles dat Creatinc. veel ervaring in diverse sectoren heeft opgedaan en dit enorm verrijkend is in het proces. Wij hebben de output van Kleur bekennen volop meegenomen in ons meerjarenplan en de persoonlijke en professionele invulling van Creatinc. hebben we als erg prettig ervaren.
Ad van Rijen - Bestuurder WijZijn Traverse Groep
Het Kleur Bekennen traject met Creatinc. heeft een grote bijdrage geleverd om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Om een gedragen lijn te hebben over wie we zijn, wat we uniek doen, welke richting we opgaan en hoe dit verder door te vertalen. Ook de persoonlijke benadering en begeleiding achteraf heb ik als erg prettig ervaren. Direct, uitdagend en doelgericht.
Jasper Verbunt - CEO Redkiwi

Klaar om kleur te bekennen?

We vertellen je graag meer over onze werkwijze, ons ervaren team en de kansen van Kleur Bekennen.

Bel Anna op +31 648069666 of mail naar anna@creatinc.nl