Kleur Bekennen voor voorlopers

Met de Kleur Bekennen-programma’s voor voorlopers zijn we er voor mensen die van waarde willen zijn in de snel veranderende wereld. Voor degene die een sense of urgency voelen en bereid zijn hier een primaire rol in te vervullen. Aan de hand van de bewezen stappen reflect, redesign en recreate gaan we op zoek naar jouw plek in de voorhoede.

Reflect: hernieuwd inzicht in waar je staat

Soms heb je een luisterend oor nodig. Of wil je sparren over je ontwikkeling of organisatie met iemand die je scherp houdt en precies de juiste vragen stelt. Omdat je zelf wilt ontdekken hoe je je persoonlijke leiderschapsprofiel verdiept. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij gidsen jou naar die plek die precies bij jou past. Op basis van een Kleur Bekennen Leiderschapstest duiken we dieper in wie jij bent, wat jou ten diepste drijft en wat jou echt uniek maakt. Dat geeft ons een helder vertrekpunt. 


Redesign: herijk jezelf en je bedrijf 

In de redesign-fase ontwikkelen we jouw persoonlijke kompas, op basis waarvan jij besluit wat je wèl wilt doen - en wat niet meer bij je past. Met volle overtuiging. Hiermee zetten we een stevig fundament neer, op basis waarvan jij verder kunt groeien. Dit is altijd een een-op-een-traject, waarbij je ons uiteraard 100% kunt vertrouwen.

Recreate: breng je vernieuwing in de praktijk

Je hebt nu scherpe keuzes gemaakt. Wij helpen je om deze te vertalen naar je praktijk. Op onze unieke wijze: inspirerend, betrokken en duidelijk. En als je klaar bent om écht diep te gaan, is ons jaarprogramma voor persoonlijke vernieuwing iets voor jou.

Kleur Bekennen voor echte vernieuwing

Succesvolle vernieuwing komt voort uit de kern van je organisatie. Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe je vanuit de oorsprong van je bedrijf nieuwe concepten neer moet zetten met een sterk fundament. In drie stappen zorgen we ervoor dat je voorloper wordt in jouw markt.

Kleur Bekennen voor een uitgebalanceerd MT

Met onze Kleur Bekennen-programma’s voor managementteams wijzen we de weg naar je plek in de voorhoede, zodat je klaar bent voor de wereld van morgen. In drie dagen maken we je team klaar voor de toekomst.

Ga mee op een van onze inspirerende leer- en ontwikkelreizen

Elk jaar organiseren we verschillende inspirerende leer- en ontwikkelreizen. Tijdens deze reizen kom je tot de kern en leer je in praktijk brengen wat je wilt betekenen. Kleur Bekennen is hiervoor de basis. Verwacht inspirerende sessies op aansprekende locaties, met gasten die je meenemen langs de belangrijkste thema’s van vandaag en morgen. 

Ontdek de reizen