Kleur Bekennen voor een uitgebalanceerd MT

Met onze Kleur Bekennen-programma’s voor managementteams wijzen we de weg naar je plek in de voorhoede, zodat je klaar bent voor de wereld van morgen. Met onze digitale tools en bewezen aanpak zet je je managementteam in haar kracht en geef je een heldere duurzame richting aan je bedrijf. Samen vullen we jullie kleur in in het Bedrijfskompas. In maximaal drie dagen maken we je team klaar voor de toekomst. 

Reflect: het wonder van verwondering

In de reflect-fase geven we inspirerende voorbeelden en vormen we een helder beeld van waar je nu staat.  Iedereen bekent persoonlijk kleur met de Kleur Bekennen-test. We kijken naar dominante leiderschapsrollen en gaan op zoek naar verschillen en complementaire eigenschappen. In deze fase verkennen we de kernrollen met bijbehorende beloftes van de organisatie. Hiermee heb je een helder vertrekpunt, krijg je inzicht in elkaars voorkeursrol en leer je hoe je elkaar daarin versterkt.

Redesign: geef je leiderschap Kleur 

Daarna maken we een definitieve keuze in je kernrol en bepalen we de impact op en invulling van diverse onderdelen van het Bedrijfskompas. Op basis hiervan maak je gefundeerde keuzes om op jouw manier voorloper te worden.

Recreate: geef nieuw leiderschap vorm 

In de laatste fase brengen we jullie gekozen kleur in de praktijk door je Bedrijfskompas door te vertalen naar concrete acties. Hoe vul je je eigen rol in? En wat heb je de komende maanden samen te doen? Het resultaat: een sterke basis waar iedereen achter staat en die je organisatie concreet verder brengt.

Kleur Bekennen voor echte vernieuwing

Succesvolle vernieuwing komt voort uit de kern van je organisatie. Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe je vanuit de oorsprong van je bedrijf nieuwe concepten neer moet zetten met een sterk fundament. In drie stappen zorgen we ervoor dat je voorloper wordt in jouw markt.

Kleur Bekennen voor voorlopers

Met de speciale Kleur Bekennen-programma’s voor voorlopers zijn we er ook voor mensen die van waarde willen zijn in de snel veranderende wereld.

Klaar om kleur te bekennen?

Anna vertelt je graag meer.

Bel +36 48069666 of stuur een mail.