Laatste nieuws

 • NIMA boek van het kwartaal

  NIMA heeft besloten om Kleur bekennen tot boek van het kwartaal te maken. Altijd mooi als zo'n waardevol en groots instituut herkend en erkend wat Kleur bekennen betekent

 • Rachelle in top 10

  De afgelopen week is Rachelle voor de tweede keer op rij door het magazine Opzij uitgeroepen als een van de tien meest invloedrijke vrouwen in het bedrijfsleven . Wij wisten dat natuurlijk al en ze bewijst dat keer op keer bij alle organisaties en initiatieven waar wij mee bezig zijn.

 • Kleur bekennen

  Begin november is het nieuwe boek van Rachelle en Marco Derksen uitgekomen. En wat een leuke ontvangst! Niet alleen zijn de reactie's heel positief maar ook de verkopen...nu al in de top 10 van meestverkochte boeken! Check verder op de site voor de speciale aanbiedingen.

 • Alles is gezondheid webinar; innovatiekracht in de zorg

  In dit door AIG aangeboden webinar wordt ingegaan op de innovatiekracht en (on)mogelijkheden in de zorg

 • Albron

  Albron is de grootste zelfstandige foodservice organisatie van Nederland. Met een personeelsbestand van 4.500 medewerkers en meer dan 1.000 lokaties in Nederland en België ligt er een mooi fundament voor verdere groei gebaseerd op de kernwaarden betrokken, gastvrij, durf en vertrouwen.

 • NatureBrings

  Iedereen maakt in zijn leven momenten mee waarop je rust, recharge en een frisse blik nodig hebt. NatureBrings ondersteunt. Geïnspireerd door de kracht van de natuur brengen wij ruimte, rust en ritme met als doel om mensen en bedrijven rust te geven en tot bloei te brengen. De site is live per 8 augustus.

Creatinc.

© 2020 Creatinc. Alle rechten voorbehouden.