Wij zijn Creatinc.

Hoe wij werken

Wij werken vanuit intuïtie en met een creatieve open mind maar altijd vanuit dezelfde visie; de wereld verandert en open netwerken zijn de nieuwe standaard. Dat doen we met veel plezier en succes met een bewezen team van ondernemende experts en partners. Wij zijn geen consultants, we zijn creatieve ondernemers.


Creatinc. staat synoniem voor het creëren van vernieuwing die echt aansluit op de wensen van de klanten van nu, morgen en overmorgen. Wij gidsen organisaties naar het nieuwe aanbod met mensen die intrinsiek het verschil willen maken en met hun hart werken.

 

Vernieuwing is maatwerk en behoeft precisie. Ga je met Creatinc. in zee dan weet je zeker dat je voor jouw organisatie werkt met de beste professionals.

 
 

Het team

Rachelle van der Linden

Creatinc. is bedacht en opgezet door Rachelle. Na een carrière die haar heeft gebracht langs o.a. de Rabobank, Essent (met ook de oprichting van EnergieDirect) en VODW heeft zij ruim tien jaar geleden gekozen om haar ambitie in te vullen met de oprichting van Creatinc.
Het aanpakken van maatschappelijke vraagstukken, persoonlijke verwondering en het doorbreken van bestaande conventies is wat haar drijft in het vernieuwen van organisaties. Rachelle heeft meerdere nevenfuncties (o.a. RVC Jaarbeurs Utrecht en RVC Albron) en is veelgevraagd spreker op congressen en seminars. In 2018 en 2019 is zij gekozen in de top tien van meest invloedrijke zakenvrouwen van Nederland.

Michel van Westen

Michel is bij Creatinc. toegetreden met een succesvolle achtergrond in de financiële sector en de Fintech industrie bij onder andere Buckaroo en Enigma Consulting. Het plezier in het concreet laten groeien van ondernemingen door vernieuwing vanaf de kern door te voeren en hier slim naar te kijken en te handelen is wat hem bij Creatinc. heeft gebracht. Michel is strategisch en commercieel sterk ontwikkeld en heeft een goede organisatie sensitiviteit. Hij heeft meerdere nevenfuncties (o.a. bestuurslid bij een museum) en is geregeld dagvoorzitter.

 

Daniëlle Robben

Met een sterke footprint in het ontwikkelen van heldere (digitale) strategieen, het bouwen van proposities en het daadwerkelijk invullen hiervan is Daniëlle verknocht geraakt aan de manier van denken en werken van en binnen Creatinc.

Met intuitie, een grote betrokkenheid en met een “we gaan ervoor” mentaliteit heeft ze bij onder andere DPG Media (voorheen Persgroep) en Salmon Consulting het verschil weten te maken zoals ze dat nu ook doet bij Creatinc. Daniëlle is als jurylid betrokken bij de Esprix awards.

Astrid Hessels

Astrid is een daadkrachtige, zeer ervaren (programma) manager op het snijvlak van operational excellence, commercie en strategie. Met haar oog voor het “onuitgesprokene” is ze in staat om organisaties vloeiend en doelgericht door verandering te sturen en brengt ze puur ondernemerschap mee in haar denken en handelen. Dat past bij Creatinc. en juist in deze tijd zo enorm van belang. Astrid heeft een achtergrond als organisatie socioloog en zij heeft bij uiteenlopende bedrijven als VODW, KPN haar topsportmentaliteit bij het realiseren van veranderingen laten zien.

Vrienden van Vernieuwing

Binnen Creatinc. werken we graag intensief samen met onze vrienden en partners. Creatieve ondernemende professionals met een bewezen trackrecord en relevante ervaring. Die aanvullen, versterken en betrokken zijn. Daar zijn we trots op, het past bij ons. Wij doen het graag samen en houden van transparantie en kwaliteit. 

+ Gerbrand Meijer

+ Raymond van Dongen

+ Isolde Schram

+ Gerben Klop

+ Francisca Kamp

+ Jacqueline Duerinck

+ Linda Lou Huiskes

+ Janine Sloots

Creatinc.

© 2020 Creatinc. Alle rechten voorbehouden.