Hoe wij werken

Wij werken vanuit intuïtie en met een creatieve open mind maar altijd vanuit dezelfde visie; de wereld verandert en open netwerken zijn de nieuwe standaard. Dat doen we met veel plezier en succes met een bewezen team van ondernemende experts en partners. Wij zijn geen consultants, we zijn creatieve ondernemers.


Creatinc. staat synoniem voor het creëren van vernieuwing die echt aansluit op de wensen van de klanten van nu, morgen en overmorgen. Wij gidsen organisaties naar het nieuwe aanbod met mensen die intrinsiek het verschil willen maken en met hun hart werken.

 

Vernieuwing is maatwerk en behoeft precisie. Ga je met Creatinc. in zee dan weet je zeker dat je voor jouw organisatie werkt met de beste professionals.

Rachelle van der Linden

Creatinc. is bedacht en opgezet door Rachelle van der Linden. Na een carrière die haar heeft gebracht langs o.a. de Rabobank, Essent (met ook de oprichting van EnergieDirect) en VODW heeft zij ruim tien jaar geleden gekozen om haar ambitie in te vullen met de oprichting van Creatinc. Het aanpakken van maatschappelijke vraagstukken, persoonlijke verwondering en het doorbreken van bestaande conventies is wat haar drijft in het vernieuwen van organisaties. Altijd vanuit en met een stevig en onafhankelijk netwerk van vrienden en partners die bewezen vernieuwd hebben. Practise what you preach: wij geloven dat werken vanuit vrijheid en inhoud het beste resultaat geeft. Rachelle heeft meerdere nevenfuncties (o.a. RVC Jaarbeurs Utrecht en RVC Albron) en is veelgevraagd spreker op congressen en seminars. In 2018 is zij gekozen in de top tien van meest invloedrijke zakenvrouwen van Nederland.

Vrienden van Vernieuwing

Binnen Creatinc. werken we graag intensief samen met onze vrienden en partners. Creatieve ondernemende professionals met een bewezen trackrecord en relevante ervaring. Die aanvullen, versterken en betrokken zijn. Daar zijn we trots op, het past bij ons. Wij doen het graag samen en houden van transparantie en kwaliteit. 

+ Francisca Kamp

+ Jacqueline Duerinck

+ Linda Lou Huiskes

+ Gerbrand Meijer

+ Raymond van Dongen

+ Isolde Schram

+ Gerben Klop

 
 
 

Creatinc.

© 2019 Creatinc. Alle rechten voorbehouden.